LE PETIT BUBU A APĂRUT ÎN MAISONETTE KIDS SI FORBES KIDS
Livrare în maxim 48h de la comandă

Haideţi să-l ajutăm pe Moş Crăciun să pună cele mai frumoase jucării sub brad!

Haideţi să-l ajutăm pe Moş Crăciun să pună cele mai frumoase jucării sub brad!

 

Crăciunul este despre dragoste, familie și copii.

 

Nașterea Domnului este o perioadă magică din an pentru toată familia. Oricare ar fi vârsta pe care o ai, este momentul să petreci timp de calitate cu cei dragi, să reflectezi asupra anului ce a trecut și bineînțeles – să oferi cadouri!

 

Craciunul este asociat adesea cu daruri pentru cei dragi, mai ales pentru cei mici. Este important pentru copii să simtă bucuria și spiritul Crăciunului.

 

Dacă ai un micuț în viața ta și nu ştii sigur ce cadou să-i oferi anul acesta, vom găsi împreună jucăriile pe care fiecare copil și le-ar dori; fie că este vorba de  coșurile Full of Joy, sau de jucării individuale: cuburi de construit, pluşuri, jocuri, păpuși sau mașinuțe.

Toată lumea vrea să ofere cele mai frumoase cadouri copiilor. Când cei mici deschid darurile, vrem că ochii lor să sclipească, luminați de zâmbetul larg de încântare. Cu gândul la ei, am creat colecția de cadouri Full of JOY, ce pune în scenă magia copilăriei! Fiecare produs este ales și asociat cu grijă în coșurile cu surprize, fiecare cadou avand o tematică unică.

Imagineaza-ti momentul in care cel mic va primi cadoul de la tine si bucuria de a descoperi pe rand nu una - ci mai multe surprize! Ocaziile când poți alege coșurile Le Petit Bubu sunt numeroase! Fie că alegi sa il comanzi pentru prichindelul tău sau pentru a surprinde pe cineva drag, la ziua de naștere, de Crăciun, de Moș Nicolae, cu ocazia onomasticii, la baby shower sau pur și simplu când mergi în vizită la cei apropiați, alege pentru copii coșurile cadou ce vor oferi mai multe decât o surpriză! Vor oferi o experiență completă!Coșurile cadou pentru copii Le Petit Bubu abia așteaptă să aducă bucurie în viețile celor mici! Descoperă colecția Full Of Joy, creată pentru a presăra magia copilăriei în momentele de sărbătoare, prin bucurii multiple adunate cu grijă în coșuri cu surprize!

Jucăriile realizate din materiale naturale pot fi o alternativă

Jucăriile din lemn ar trebui să se afle în top, ele sunt durabile, nu se degradează în timp și nu se uzează imediat.

  • Jucăria cu cilindri și ciocan asigură ore bune de distracție, pe cinste, pentru copii. Jucăria îi ajută pe cei mici să își dezvolte abilitățile mortice în timp ce bat cu ciocanul
  • Jucăria de sortat forme stimulează coordonarea mână-ochi și îi învață pe micuți să recunoască și să potrivească formele și culorile.

O jucărie senzorială poate reprezenta cadoul perfect pentru micuți de Crăciunul acesta

Jucăriile senzoriale permit copiilor să se joace liber într-un mod creativ și reprezintă totodată un instrument de învățare prin care ei își exersează anumite abilități, devin mai curajoși și încrezători. Sunt jucării născute din nevoia de a oferi bebelușilor si copiilor mici jucării mai simple, din materiale cât mai naturale, educative, stimulându-le imaginația, logica și simțul tactil.

  • Cărticica senzorială este confecționată din texturi și materiale plăcute la atingere, le dezvolta coordonarea mana-ochi;
  • Jucaria senzorială din bumbac organic. Simpaticul leu este confecționat din 100% bumbac organic cu certificare GOTS și are umplutura realizată din 80% bumbac organic și 20% sticle PET reciclate.

Păpuși, masinute, trenulețe și jucării de pluș -  cadouri clasice care nu se demodează

Pentru fetițe puteți alege păpuși sau jucării de pluș iar băiețeilor le-ar plăcea să primească mașinuțe sau trenulete.

  • Păpușa Rosa, prietena perfectă a fetițelor de toate vârstele pentru a le însoți în noi aventuri și în călatorii imaginare din lumea poveștilor cu prințese ;
  • Lebăda albă creata din pluș de calitate excepțională, cu păr lung și des punctat cu fire argintii este un cadou minunat pentru joacă sau decorarea camerei ;
  • Maşina Ride-On are un design clasic şi elegant, caroserie metalică, dar şi volan si scaune tapitate cu piele ecologica. Volanul si direcţia sunt funcţionale, iar roţile mari, metalice acoperite cu cauciuc o fac uşor de manevrat pe orice tip de teren ;
  • Trenuleţul pentru stivuire conţine 14 cuburi in diverse forme si culori, frumos decorat .

A fost  creat pentru a le dezvolta celor mici creativitatea, coordonarea mână-ochi şi abilităţi motrice.

 

Nu uitați de tradițiile de Crăciun –.Împodobirea bradului în timp ce se aud pe fundal colinde. Este o tradiție care nu trebuie sa lipseasca din nici o casă. Copiii o vor îndragi din prima clipă  O imensă bucurie pentru părinţi este când văd fericirea si entuziasmul copiilor atunci când îşi desfac cadourile de sub brad.

 

 Faceți Crăciunul memorabil pentru micuții din viața dumneavoastră cu cadourile speciale!

 

 

 

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie aprobat înainte de publicare.

Ce cauți?

Cosul dvs.