LE PETIT BUBU A APĂRUT ÎN MAISONETTE KIDS SI FORBES KIDS
Livrare în maxim 48h de la comandă

Jucăriile cu unicorn, adorate de cei mici şi nu doar de ei. Află de ce si alege-l pe cel preferat!

Jucăriile cu unicorn, adorate de cei mici şi nu doar de ei. Află de ce si alege-l pe cel preferat!

Jucăriile cu unicorn nu se vor demoda niciodată

Aceste creaturi mitice sunt fascinante. Ele au inspirat confecţionarea multor jucării, de la prietenii de joacă din pluş la jucării educative.

Este atât de pufos ! Unicornul din pluş este gata să se ghemuiască ori de câte ori micuţul tău doreşte o îmbrăţişare. Oferă prietenie şi dezvoltare senzorială datorită paietelor.

Jucăriile unicorn atrag copiii de toate vârstele sau chiar adolescenţii și adulții. Putem fi siguri că aproape în fiecare cămin există un unicorn.

Unicornul sau inorogul este un animal fantastic întâlnit în mitologia orientală. Este ca un cal alb cu un corn în mijlocul frunţii, care arată de parcă tocmai ar fi coborât din cer, pe un curcubeu.

Există multe poveşti mitologice despre magia unicornilor.

Sunt considerate creaturi bune, cu puteri magice şi destul de greu de prins.

Legendele descriu cornul ca având puteri miraculoase. În Evul Mediu, oamenii spuneau că lichidul cu pulbere de corn era un antidot eficient pentru orice otravă. După cum ştiu fanii Harry Potter, sângele unui unicorn este argintiu şi are proprietăţi vindecătoare speciale.

Relaţia dintre copii şi unicorni

Există o relaţie specială între cei mici si unicorni. Ei iubesc legendara creatură pură şi prietenoasă care seamănă atât de mult cu ei. Aventurile unicornilor sunt irezistibile pentru imagnația micuţilor.

jucarii cu unicorni

Cunoştinţele magice secrete pe care le posedă unicornii sunt transmise copiilor care sunt pregatiţi pentru magie, ori de câte ori aventura le cere.

Unicornii vorbitori pot face din fetiţa ta o prinţesă

Orice poate deveni realitate cu un unicorn fermecat. Poate că se întâmplă doar în mintea celor mici şi, fie că este adevărat sau nu, visul lor de unicorni magici nu se termină niciodată, la fel ca dragostea lor pentru această creatură adorabilă. Unicornii le pot spune poveşti despre locuri în care nu au fost niciodată și la care fetițele visează : castele ca-n Frumoasa din Pădurea Adormită, rochițe de bal și Feți Frumoși.

Unicornii şi magia lor îți vor face ziua mai strălucitoare și vor aduce cu siguranţă mult farmec în casa ta !

Cu toată dragostea și încă un pic,

Echipa Le Petit Bubu 

 

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie aprobat înainte de publicare.

Ce cauți?

Cosul dvs.