Livrare în maxim 48h de la comandă

Regulament CONCURS---- CONCURS Luna Dorintelor Implinite -----

Regulament CONCURS Luna Dorintelor Implinite ! de pe: website-ul www.lepetitbubu.ro, CONTUL DE SOCIAL MEDIA Instagram Le Petit Bubu (https://www.instagram.com/lepetitbubu.ro/) si contul de Social media Facebook Le petit Bubu https://www.facebook.com/lepetitbubu.ro
 
1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul „ CONCURS Luna Dorintelor Implinite organizat de SC LE PETIT BUBU SRL, Număr de înregistrare: J23/1129/2021,  CUI: 43780694 este conceput si administrat de LE PETIT BUBU, denumit in cele ce urmeaza „Organizator. Concursul se va desfasura conform prezentului regulament, denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii la Concurs, denumiti in cele ce urmeaza “Participantii”. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
 
2. SCOPUL ȘI SUBIECTUL CONCURSULUI

Scopul concursurilor este promovarea produselor și serviciilor organizatorului, cunoscute cu numele de BRAND LE PETIT BUBU.
 
3. LOCUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

Concursul se va desfasura pe: website-ul www.lepetitbubu.ro, CONTUL DE SOCIAL MEDIA Instagram Le Petit Bubu (https://www.instagram.com/lepetitbubu.ro/) si contul de Social media Facebook Le petit Bubu https://www.facebook.com/lepetitbubu.ro

4. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfășura în perioada 01 iunie – 30 iunie  2021.
 
5. PREMIILE CONCURSULUI

INFORMATII GENERALE

 1. In total va fi acordat 1 premiu constand intr-un voucher de 1000 de ron ( tva inclus)
 2. Voucherul de 1000 ron va fi livrat sub forma electronica, in forma unui cod de reducere unic.
 3. Acesta poate fi utilizat exclusiv pentru produsele listate in stoc pe lepetitbubu.ro.
 4. Voucherul are o valabilitatea pana pe data de 30 august 2021 si poate fi utilizat pentru o singura comanda online plasata folosind platforma de cumparaturi online disponibila pe lepetitbubu.ro
 5. Voucherul poate fi utilizat exclusiv pentru produsele din catalogul online lepetitbubu.ro si nu poate fi inlocuit cu valoarea in ron a acestuia.
 6. Produsele comandate prin utilizarea voucherului nu pot fi returnate.
 7. In concurs vor fi desemnati 1 castigator.
 8. Castigatorul nu poate solicita contravaloarea lui in bani sau alte servicii.
 9. Nu se vor acorda premii in Concurs persoanelor care nu au implinit vârsta de 18 ani la data inceperii concursului.

6. VALOAREA PREMIILOR

 1. Valoarea totala a premiilor din concurs este de 1000 ron (o mie ron), tva inclus
 2. Valoarea premiilor din concurs acordate fiecarui castigator nu va depăși 1000 ron (în cuvinte: o mie de ron).

7. DESCRIEREA MECANISMULUI DE CONCURS

 1. Participantii se pot inscrie respectand conditiile de participare expuse la postarea ce va fi publicata pe paginile organizatorului  in ziua de 01 iunie, MARTI, ora 13:00 pm.
 2. Participanții au dreptul să se înscrie la concurs respectând condițiile de participare detaliate în postări, până MIERCURI, 30 iunie 23:00 pm
 3. Participantii se pot inscrie de mai multe ori la concurs, dar trebuie sa respecte toate conditiile de participare la fiecare inscriere.
 4. Pentru ca un participant la concurs sa fie inscris si sa fie considerat valid, trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
  1. Sa fie o persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;
  2. Sa fie de acord cu publicarea numelui pe pagina dedicata concursului / pagina de Facebook/Instagram, in cazul in care este desemnat ca fiind unul dintre castigatorii competitiei;
  3. Sa fie posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
  4. Sa aiba un cont valid pe site-ul lepetitbubu.ro
  5. Sa aiba cel putin o comanda finalizata de minim 99 ron pe site-ul lepetitbubu.ro in perioada 01 – 30 iunie 2021
  6. Se considera sanse multiple de participare in concurs comenzile din zile diferite, fiecare comanda avand valoarea minima de 99 ron
  7. Sa cunoasca pasii online ce trebuie indepliniti pentru comandarea online a premiului pana la data de 30 august 2021, de pe pagina online a organizatorului lepetitbubu.ro
  8. In eventualitatea castigarii, sa fie de accordul cu participare la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui concurs simultan cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina organizatorului)

8. INFORMATII ADITIONALE PARTICIPANTI:

 1. Angajații organizatorului, terții care cooperează cu organizatorul la această competiție și persoanele apropiate acestora, menționate în prezentul alineat, nu pot participa la concurs.
 2. În cazul în care o persoană care nu respectă oricare dintre condițiile prezentului regulament este implicată în competiție, aceasta este exclusă automat din concurs și nu are niciun drept asupra premiului.
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerintele concursului. Organizatorul considera inscrierea la Concurs ca o acceptare implicita a Regulamentului si considera orice date cu privire la Participant adevarate si corecte. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

9. DESCRIEREA MECANISMULUI DE EXTRAGERE SI ACORDARE PREMII:

 1. Joi, 01 iulie, ora 12:00, vom desemna 1 câștigător, ales dintre personaele inscrise prin respectarea tuturor conditiilor.
 2. Câștigătorii vor fi aleși printr-o aplicație de Random PICKER
 3. Câștigătorii au la dispoziție 24h pentru a revendica premiul prin confirmarea în scris și telefonică de primire a premiului. În cazul în care premiul nu se revendică, ne rezervăm dreptul de a extrage un al doilea câștigător ce va fi anunțat prin mesaj privat.
 4. Numele și prenumele câștigătorilor pot fi făcute publice în mediile de comunicare online. Nerespectarea acordului în conformitate cu acest punct duce la descalificarea din concurs sau de la primirea premiului.

10. DESCRIEREA MECANISMULUI DE INTRARE IN POSESIA PREMIILOR:  

 1. Intrarea in posesia premiului se va face numai cu respectarea acestui regulament.
 2. Premiile vor livrate electronic in termen de 3 zile de la momentul confirmării, prin canelele de comunicare oficiale Le Petit Bubu : Email Oficial: lepetitbubu@yahoo.com.

DISPOZIȚII FINALE

 1. Prin participarea la concurs ești de acord cu regulamentul concursului și procesarea datelor personale necesare pentru ridicarea premiului.
 2. Organizatorul nu este responsabil in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui sau anularea contului pe una dintre retelele de socializare. Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile Regulamentului in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia publicarii Regulamentului cu modificarile realizate pe pagina de Facebook si Instagram.
 4. Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa organizatorului, pana la sfirsitul concursului.
 5. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

 
 
 

Ce cauți?

Cosul dvs.