LE PETIT BUBU A APĂRUT ÎN MAISONETTE KIDS SI FORBES KIDS
Livrare în maxim 48h de la comandă

DESPRE NOI

Cu un alint a început totul. Când S. și-a cunoscut fratele mai mic, am aflat ce înseamă cea mai pură dragoste. L-a alintat Bubu și așa i-a rămas numele până azi.

Din dorință de a-mi alinta copiii cât de mult pot și a le oferi tot ce e mai bun, am început călătoria prin lumea magica a copilăriei.

Așa a luat naștere “Le Petit Bubu”, locul în care găsești produse atent selecționate pentru copii, făcute cu grija și dragoste, gata să le dezvolte imaginația și încrederea, dar mai ales să îi facă să se simță iubiți și fericiți.

Cu toată dragostea și încă un pic, așa sunt alese toate produsele pe care le găsești la noi pe site. Concepute special pentru nevoile celor mici în funcție de vârstă, fiecare jucărie și accesoriu este făcut cu multă grijă și contribie la dezvoltarea imaginației, a creativității și altor aptitudini, prin joacă.

Brand-urile noastre preferate sunt premium, iar valorile lor pun pe primul loc calitatea produselor, design-ul acestora și siguranță celor mici. Materialele sustenabile folosite: bumbacul, lemnul sau cauciucul natural, oferă produselor o durată lungă de viață și le fac plăcute la atingere și pentru cele mai mici mânuțe. Fiecare produs este testat în laboratoare acreditate și respectă standardele europene.

Ce cauți?

Cosul dvs.