LE PETIT BUBU A APĂRUT ÎN MAISONETTE KIDS SI FORBES KIDS
Livrare în maxim 48h de la comandă

Se apropie Crăciunul. Dar vă puteți imagina cu adevărat Crăciunul fără jucării pentru copii?

Se apropie Crăciunul. Dar vă puteți imagina cu adevărat Crăciunul fără jucării pentru copii?

 

Ca în fiecare an, la deschiderea oficială a sezonului cumpărăturilor de sărbători, Le Petit Bubu vă ajută să găsiți jucăriile pe care copiii și le doresc.

Potrivit unui sondaj, mai mult de jumătate dintre părinți spun că petrec mai mult timp jucându-se cu copiii lor acum decât înainte de pandemie și că sunt în căutarea unor jucării care să îi ajute să se conecteze cu micuții prin intermediul jocului.

Ce fel de cadou este potrivit pentru un copil?

Răspunsul  este, evident : o jucărie.

În esență, jucăriile îi ajută pe copii să își recunoască sentimentele, să le exprime. De asemenea, ele pot fi folosite cu succes ca metodă de predare.

Jucăriile educative sunt foarte importante în dezvoltarea copilului. Ele joacă un rol important în dezvoltarea tactilă, vizuală și auditivă. Prin intermediul acestor jucării  colorate, care emit zgomote și sunt texturate, cel mic își poate dezvolta abilitățile motorii fine și capacitățile socio-emoționale.

Puzzle-urile, inelele de stivuit, cuburile de activități cu diferite forme, pun la încercare coordonarea mână-ochi și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Păpușile și plușurile sunt excelente pentru a promova abilitățile de joc imaginar și pentru a învăța limbajul social.

Un set de bucătărie asigură o activitate care-i permite copilului să joace rolul de adult.

 Gătiți împreună cu copilul și introduceți cuvinte noi în vocabular, cum ar fi "a amesteca", "a găti", "a coace" și "a tăia". Dacă nu înțelege un cuvânt, asigurați-vă că îi "arătați", ajutându-l să ducă până la capăt acțiunea.

Folosiți o păturică preferată pentru a vă juca de-a v-ați ascunselea. Joaca de-a v-ați ascunselea ajută la creșterea dezvoltării cognitive și este începutul creării abilităților de rezolvare a problemelor.

Vă recomadăm jucăriile care încurajează imaginația și creativitatea, deoarece ele pot fi folosite într-o varietate de moduri:

  • Clasicele blocuri de lemn. Cu ajutorul lor, copiii își pot folosi imaginația pentru a construi drumuri, case, turnuri, etc.
  • Trenulețele. Părțile componente pot fi folosite atât separat, cât și împreună pentru diferite scenarii de joc.
  • Corturile sunt distractive pentru copii. Pot fi un spațiu ideal pentru jocurile de peek-a-boo, iar pe măsură ce micuțul crește, un cort poate oferi o zonă privată, care poate fi amenajată cu multă imaginație.

 

 

Pe lângă jucăriile de sub pomul de Crăciun, aromele de brad și portocală, colindele și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște cu toată dragostea și încă un pic!

Le Petit Bubu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie aprobat înainte de publicare.

Ce cauți?

Cosul dvs.