LE PETIT BUBU A APĂRUT ÎN MAISONETTE KIDS SI FORBES KIDS
Livrare în maxim 48h de la comandă

Cadouri de 1 iunie pentru copii, cu toată dragostea și încă un pic!

Cadouri de 1 iunie pentru copii, cu toată dragostea și încă un pic!

Dacă vrei cele mai inspirate cadouri de 1 Iunie pentru copii, nu căuta mai departe! Este adevărat ca în fiecare zi vrem să le oferim copiilor jucării și activități care să le stârnească curiozitatea. Este greu să ne abtinem și din iubire profităm de fiecare pretext să luăm o jucărie nouă cu care să îi facem fericiți. Cadoul de 1 Iunie perfect, care să ofere celor mici bucurie, este o ocazie minunată să le dăruim jucării care să le dezvolte abilitați care să le dea încredere că pot face orice!

În cautarea cadoului perfect, am pregătit o listă de recomandări pentru cele mai reușite cadouri de 1 Iunie pentru copii. Vei găsi multe idei la noi, de care cei mici se vor atașă imediat și care vor contribui la dezvoltarea lor armonioasă.

Cadouri pentru bebeluși, de care te vei indragosti și tu!

Cadourile pentru bebelusi au luat forma celor mai pufoși prieteni, gata să le țină companie. Sunt multe idei de cadouri și o colecție variată ce abia așteaptă să ajungă la voi. Aici am selectat câteva idei desi recunoaștem ca este greu să alegem pe cel preferat.

jucarii bebelusi
Colectia de Papusi moi și dragute îi învață în joacă pe cei mici ce înseamnă grijă și le oferă un sentiment de siguranță atunci când le îmbrățișează.  Păpusile sunt lucrate manual, din materiale 100% naturale și de înaltă calitate. Acestea sunt simple, cu puține trăsături faciale și îi ajută pe cei mici să își folosească imaginația și creativitatea.

Spirala de activități din colecția Little Goose, cu animăluțele și insectele de pe iaz, e îndrăgită din prima de bebeluși. Aceștia descoperă o mulțime de lucruri: un clopoțel, o oglindă, o jucărie foșnăitoare. Această jucărie stimulează și coordonarea mâna-ochi și se poate prinde ușor de pătuț sau căruț. Iepurașul călător e gata să îi însoțească pe cei mici la plimbări însorite și să le cânte o melodie liniștitoare, care de cele mai multe ori îi trage la somn.

Personajul principal al colecției Little Goose, draguta gascuta, iubește îmbrățișările bebelușilor. Gâsca din plus de 18 cm poate să stea și în șezut și este confecționată dintr-un material moale și plăcut la atingere.

Toate ideile de cadouri pentru bebeluși sunt semnate cu dragoste și create cu multă atenție din materiale organice, potrivite pentru cei mici. Am ales doar produse de brandurile premium, precum Kikadu și Little Dutch, branduri recunoscute pentru atenția și dedicarea lor către produsele de calitate și sigure.

Cadouri pentru copii 1-3 ani

Cadourile de 1 Iunie pentru copii ce pășesc deja singuri spre joacă și socializare sunt dintre cele mai diverse și absolut adorabile. Am selectat și aici cateva idei de cadouri pentru 1 Iunie, preferatele celor mici desigur.

jucarii din lemn

Jucăriile din lemn sunt o idee de cadou minunată și în acelasi timp oferă celor mici de lucru ore bune dezvoltând creativitatea. Jucăriile de la Little Dutch sunt concepute cu grijă și atenție la detalii, au un design simplu care dezvoltă imaginația și sunt atemporale. Ne bucurăm să aducem pentru voi produsele lor, create cu grijă pentru mediu și din iubire pentru copilărie.

Cadourile pentru copii cu chef de joacă afară nu au fost uitate, mai ales că sezonul de vară este deja aici! Așa că am venit și cu niște idei de jucării pentru exterior. Bicicletele de echilibru Little Dutch și mașinuțele cu design unic de la Baghera îi vor ajuta pe micii aventurieri să își consume energia și să își dezvolte abilitățile motorii, în timp ce se distrează în aer liber.

masinute pentru copii

Număram zilele până la 1 Iunie și indiferent ce cadouri veți alege pentru prichindeii voștri, noi sperăm să le aducă în primul rând multă bucurie, zâmbete și chef de joacă.

Cu toată dragostea și încă un pic,

Echipa Le Petit Bubu

 

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie aprobat înainte de publicare.

Ce cauți?

Cosul dvs.